חוב מעביד בפשיטת רגל

  • ערעור
    בני | 20/12/2011 17:22

    שלום רב: בפעם קודם לא הסברתי מספיק ברור אנסה שוב. לפני שנה פוטרתי מעבודה והבנתי שמעביד לא הפריש לי פנסיה למרות שלקח ממני כל חודש מהמשכורת וגם מופיע בתלוש. תבעתי את המעביד בבית משפט לעניני עבודה, עו''ד של מעביד שלח תגובה וביקש מחיקת תביעה מכיוון שמעביד מנוהל ע''י נעמן והייתי צריך להגיש תביעה עד תאריך 4.11 ובית משפט קיבל את הטענה ופסק על מחיקת תביעה שלי ואמר שאני צריך לגשת למחוזי !!!! ולא התיחס בכלל לתביעה שלי שהמעביד עשה מעשה פלילי ולא חוקי שלקח מהמשכורת שלי ולא הפריש לקרן פנסיה!!!!!!!!! השאלה שלי זה האם אני יכול לערער על פסק דין ולבקש שהבית משפט לקבוע שהמעביד עשה מעשה לא חוקי או לא?ומה אני יכול לעשות לדעתכם תודה

    • חוב מעביד בפשיטת רגל
      עו"ד טל פינק שליש | 22/12/2011 14:50

      התשובה לא תשתנה. אתה יכול לערער על החלטת בית המשפט. אתה גם יכול לפנות לבית המשפט המחוזי כמו שהורה לך בית המשפט ובכך לחסוך את "כאב הראש ובזבוז הזמן" ולפעול בצורה פרודקטיבית. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום