תביעה בסדר דין מקוצר בהוצאה לפועל

  • תביעה בבית משפט - חברה בע"מ אתעוסק.
    מירי | 11/12/2011 09:50

    שלום יש חברה בע"מ- עוסקת בייעוץ. ביצעתי עבודה מסויימת לעסק שהוא עוסק מורשה. לאחר ביצוע העבודה, והצלחתה, העוסק לא משלם לי את שכר הטירחה שלי. ויש מסמך חתום שהוא מתחייב לשלם. אני רוצה לתבוע, אך הסכום קום- כ 4,000ש"ח. וכחברה לא אוכל לתבוע בבית דין לתביעות קטנות. האם אוכל להגיש תביעה באופן עצמאי בבית דין רגיל? או מה עלי לעשות?

    • תביעה בסדר דין מקוצר בהוצאה לפועל
      עו"ד טל פינק שליש | 15/12/2011 14:05

      הסכום פחות מ 50,000 ש"ח, באפשרותך להגיש תביעה לפי סעיף 81א'1 לחוק ההוצאה לפועל, בהליך מהיר. יש כללים נוקשים איך מנהלים את ההליך הזה וחשוב להקפיד עליהם, על מנת שלא תידחה מטעמים פרוצדורליים. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום