עורך דין בתביעות קטנות

  • התנגדות לייצוג
    vardina | 10/12/2011 11:01

    תבעתי תביעה נזיקית בבית המשפט לתביעות קטנות. הנתבע מאיים עלי כל הזמן שהוא יעמיד מולי עו"ד ממולח שיביס אותי. כמובן הוא הגיש בקשה לייצוג ביודעו שיש לי רשיון של עו"ד. ידעתי שזה יעלה , ובכתב בתביעה רשמתי גילוי נאות שאני בעלת רשיון חדש, אך אינני עוסקת במקצוע ואין לי ניסיון משפטי. שאלתי היא: האם עלי להתנגד, או שבית המשפט לא יאשר כי אין כאן טעמים מיוחדים?

    • עורך דין בתביעות קטנות
      עו"ד טל פינק שליש | 11/12/2011 09:23

      תנסי להתנגד ותסבירי את הנימוקים שלך. חבל לגרום להוצאות מיותרות לכל הצדדים מיצוג על ידי עו"ד. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום

      • עו"ד בתביעות קטנות
        vardina | 11/12/2011 10:05

        אתנגד, כמובן. חשבתי שבית המשפט לא יאשר. ההוצאות תהיינה רק שלי, כי אמה של הנתבעת היא עו"ד והם מנסים לגרום לי להוצאות מיותרות.