עיכוב יציאה מהארץ

  • בקשה לצו עיכוב יציאה (לא הוצאה לפועל)
    שלום | 08/12/2011 22:58

    בהמשך לשאלתי הקודמת. לא מדובר בתיק הוצל"פ אלא בתביעה רגילה שהוגשה רק לאחרונה. האיש שוהה בחו"ל מספר שנים. השאלה היא האם ניתן להוציא צו עיכוב יציאה על מנת שניתן יהיה למנוע חזרתו לחו"ל אם וכאשר ישוב לארץ.

    • עיכוב יציאה מהארץ
      עו"ד טל פינק שליש | 11/12/2011 09:15

      עליך להגיש בקשה לסעד זמני ולבקש את עיכוב יציאתו מהארץ. בית המשפט יבדוק את נסיבות ההליך וסיכוייו, ויתן החלטתו. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום