אופן צירוף נספחים לכתבי טענות

  • זקוקה לדוגמת תוכן ענינים נספחים ודף מקדים לנספח
    עו"ד לא פעילה | 06/12/2011 21:06

    כאן עו"דית לא פעילה. אני צריכה באופן חריג להגיש משהו לבית משפט, ואני רואה שיש תקנות (לא מזמני...) לענין הוספת דף תוכן ענינים לנספחים ביחד עם דף מקדים לכל נספח.מישהו יכול להעביר לי קובץ דוגמא של תוכן ענינים ודף מקדים כדי לחסוך לי את "שבירת השיניים" של סידור העמודים האלה בוורד?המון המון תודה!

    • אופן צירוף נספחים לכתבי טענות
      עו"ד טל פינק שליש | 08/12/2011 14:16

      לצערי, איננו מעבירים קבצים באמצעות פורום זה. הנוסח הקבוע בכללים נמצא באתר בתי המשפט. אין צורך "לשבור את השיניים" אלא לעשות פעם אחת, ולאחר מכן לבצע שינוי בהתאם לתוכן. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום