מחלוקת עם חברת פלאפון

  • שאלה חשובה. אשמח לתשובה ממביני עניין.
    נטלי | 06/12/2011 21:01

    שלום, תבעתי את חברת פלאפון על כך שניגשתי לתחנת שירות להתנתק והם סירבו והפנו אותי לסניף אחר בטענה שהם לא יכולים.בסניף האחר הם לא יכלו וטענו שבסניף שהייתי יכלו ולא רצו. המנהלת החליטה להעביר אותי לטוקמן בעלות של 200 ש"ח ולתת זיכוי מלא. הסכמתי. יומיים למחרת כבר החלה לי חשבונית חדשה אך המנהלת לא קיימה את הבטחתה ואילצה אותי לשלם עבור חודש שלם דמי מנוי 230 ש"ח. התקשרתי למוקד הטלפוני ושם נציגה אמרה שאקבל זיכוי מלא עבור אותו החודש. משלא קיבלתי זיכוי פניתי לבית המשפט, חב' פלאפון שלחה מכתב ובו כתבה שהיא אינה מודה בטענות אך מסכימה לשלם מבלי להגיע לדיון וכך נפסק. התשלום 430 ש"ח לא שולם על -ידי כי סרבתי לשלם. היום התקשרתי לברר והם טוענים שאני צריכה לשלם להם את הסכום כולל העמלות 60 ש"ח.והם ישלמו את שלהם לי.האם כך צריך?  האם לשלוח פקס לבית המשפט ולבקש דיון בנושא? אשמח לתשובה יעילה ומדוייקת ככל האפשר. תודה.

    • מחלוקת עם חברת פלאפון
      עו"ד טל פינק שליש | 08/12/2011 14:18

      קשה להבין את שאלתך מבלי לראות את פסק הדין. אם בפסק הדין נקבע שלא היית צריך לשלם, עליך להעביר את פסק הדין לחברת פלאפון. אל תשלם אם נקבע שאתה לא צריך לשלם. אם חברת פלאפון תגיש תביעה כנגדך, תציג את פסק הדין ותבקש לחייבה בהוצאות. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום

      • הסבר לפסק דין
        נטלי | 08/12/2011 17:41

         חב' פלאפון שלחה מכתב לבית המשפט ובו כתבה " לאור סכום התביעה (1000 ש"ח) הנתבעת מתכבדת להודיע לפנים משורת הדין ובלי להודות בכל טענה על הסכמתה לקבלת התביעה וללא צו הוצאות". וכך השופטת פסקה בעבורי. לא צויין בפסק דין כלל על החוב שנצבר שאותו לא שילמתי (מן הסתם) וחב' פלאפון לא צינו דבר. וכשהתקשרתי לברר לגבי התשלום שלהם, הם אמרו שאני צריכה לשלם את שלי גם (490 ש"ח כולל עלמות) לכן מה עליי לעשות? מקווה שעכשיו אני ברורה יותר :)