מצהיר לא יכול להגיע לדיון

  • תצהיר
    תומר | 06/12/2011 15:00

    אני מעוניין להגיש המרצת פתיחה בנושא מקרקעין בשם אבי. אבי נכה במצב לא טוב ויש לי יפויי כוח ניטוריוני לטפל בכל ענייניו המשפטיים. שאלתי היא איך מגישים תצהיר המצב כזה מי אמור לחתום על התצהיר, חלק מן האירועים המוצהרים קרו לפני 40 שנה (אירועים שניתן להוכיח אותם במסמכים כגון נסח טאבו)????

    • מצהיר לא יכול להגיע לדיון
      עו"ד טל פינק שליש | 08/12/2011 14:19

      לצערי, לא ניתן להגיש תצהיר בשמו של אדם אחר, גם לא באמצעות יפוי כח. על אביך לחתום על התצהיר ואף להתייצב לדיון. אם הוא אינו יכול לעשות כן, יש להביא מצהירים אחרים/להגיש את הבקשה בשמך, עם תצהיר מטעמך, בצירוף המסמכים הרלוונטיים התומכים בבקשה. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום