סמכות ערעור בית המשפט למשפחה

  • ערעור משפחה
    בוב | 06/12/2011 11:36

    שלום רב ברצוני לברר סוגיה. במידה וניתן פסק דין בבית משפט לענייני משפחה בתל אביב וברצון אחד הצדדים להגיש ערעור, האם עליו להגיש למחוזי מרכז כאשר לפי מקום המגורים זה בסמכותו או שמא לפי הערכאה שנתנה את פסק הדין ואז יוגש הערעור בבית המשפט המחוזי תל אביב

    • סמכות ערעור בית המשפט למשפחה
      עו"ד טל פינק שליש | 08/12/2011 14:20

      הסמכות היא בהתאם לערכאה שנתנה את פסק הדין. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום