בקשה להוצאת חוות דעת

  • חוות דעת מומחה
    שחר | 05/12/2011 22:41

    בתיק מסויים הוגשה חוות דעת מומחה מטעם התובעת בתיק. חוות הדעת לא ערוכה כדין בהתאם לפקודת הראיות, כלומר אין פירוט השכלה של המומחה וכן אין תצהיר שהוא מצהיר שהעדות היא שבועה וכו'.... מה המהלך האסטרטגי הנכון ? לבקש לפסול את חוות הדעת במהלך הישיבה או להגיש בקשה בכתב כעת?

    • בקשה להוצאת חוות דעת
      עו"ד טל פינק שליש | 08/12/2011 14:21

      בעיקרון עליך להגיש כל בקשה עם היווצר העילה. הייתי מגישה את הבקשה טרם הדיון. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום