הבהרה לטענות

  • שופטת קצרת רוח
    פנינה | 04/12/2011 12:39

    לאחר דיון בבית משפט לתביעות קטנות, חשתי שהשופטת קצרת רוח, היא כמעט ולא נתנה לי לדבר, היא הבינה לא נכון את טיעוניי, וכשניסיתי לתקנה היא כעסה עליי. האם באפשרותי להגיש מכתב נוסף המפרט את טענותיי? יש לי תחושה שאם לא אבהיר ואחדד את טיעוניי אפסיד, וחבל מפני שכל "הקלפים " לטובתי.

    • הבהרה לטענות
      עו"ד ש. בייזר | 04/12/2011 14:55

      שלום פנינה, אינני יודע באיזה שלב נמצא ההליך שלך ולא כתבת האם נתנה החלטה כלשהי בדיון או האם נקבע דיון נוסף או מועד להגשת מסמכים. בכל מקרה - אין בתקנות הליך של "הבהרה". עם זאת אני מייעץ לך לא להרים ידיים ולהגיש לבית המשפט כתב טענות נוסף ובו תבקשי להבהיר את טענותייך. כמובן - אל תכתבי שהשופטת היתה קצרת רוח או שלא הבינה את טענותייך (על מנת לא ליצור אנטיגוניזם). את יכולה לכתוב שקיבלת את הרושם כי במהלך הדיון לא הבהרת עצמך כראוי בגלל שהתרגשת שכן את לא רגילה למעמד שכזה. לפיכך את מבקשת מבית המשפט את האפשרות להבהיר את טענותתיך על מנת שתוכלי לזכות לדיון הוגן ואפקטיבי. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

      • תודה רבה!  לת
        פנינה | 04/12/2011 17:39