אי התייצבות לפגישת גישור

  • שלום רב. מקווה שזה הפורום: עו'ד שמייצג אותי קיבל
    גלי | 03/12/2011 09:03

    זימון לפגישת גישור ושכח ליידע אותי - הוא טוען שיידע אותי - ברור לי שהוא שכח אני לא רוצה להתעמת איתו כי הוא מייצג אותי כביכול בחינם כלומר: לא שילמתי לו מראש על כתב-ההגנה - ואם השופט יפסוק לי הוצאות הן תלכנה אליו הוא טוען שעלי לשלם את עלות הפגישה 1,000 ש' יש לי שתי שאלות: 1. מה עלי לעשות כדי לא להתעמת איתו בנושא עלות הגישור 2. האם אי הגעה לפגישת גישור עלולה לפגוע בדיון עצמו אם זה לא הפורום המתאים אנא הפנו אותי למתאים תודה רבה

    • אי התייצבות לפגישת גישור
      עו"ד טל פינק שליש | 04/12/2011 10:22

      קודם כל מבחינה פרקטית, הליך גישורי הינו הליך וולנטרי ולא מחייב, כך שאין כל משמעות מהותית לאי הגעה לפגישה (למעט אי הנעימות). ככלל, הוצאות משפט חלות על הלקוח ולא על עוה"ד. על אחת כמה וכמה משאינך משלם לעוה"ד על ניהול ההליך, ברי כי אין להוציא אותו בחסרון כיס. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום

      • תודה לך. שכחתי לציין שאני לא קיבלתי שום זימון ולכן
        גלי | 05/12/2011 02:33

        אני חושבת שיש סיכוי טוב שהשופט יפטור אותי דבר שני: העובדה שהעו'ד שלי מייצג אותי ''בחינם'' ועוזר לי בכלל לא רלוונטית.. זה ביני ובינו - יכולתי גם לא לציין זאת.. במידה ואת רוצה פרטים נוספים מדוע הוא מייצג אותי אתן לך ברצון..