"עזיבת" עו"ד

  • האם העו"ד יכול לעזוב אותנו ?
    ירוחמי | 21/11/2011 10:38

    מדובר בתביעה לפינוי דירה. התיק כל כך פשוט, אך העו"ד כל כך התרשל ועשה את כל הטעויות האפשריות...ומושך את התיק יותר משנתיים. אין ספק שהוא גרם לנו נזק רב ואנו רוצים לתבוע אותו כשהדירה תתפנה, העו"ד יודע זאת. האם הוא יכול לתת לנו את התיק על דעת עצמו?בלא הסכמה שלנו ? תודה מראש

    • "עזיבת" עו"ד
      עו"ד ש. בייזר | 21/11/2011 11:40

      שלום רב, על מנת שעורך דין ישתחרר מייצוג בהליך עליו לקבל את רשות בית המשפט לכך. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

      • תודה על תגובתך
        ירוחמי | 21/11/2011 12:19

        מאחר ומדובר ברשלנות יוצאת דופן : ביקשנו מהעו"ד להתעסק בפינוי הדירה בלבד מאחר ולפולש לדירה אין כסף ואף יש איחוד תיקים.ובכל זאת העו"ד הכניס לתביעה את הנושא הכספי מה שגרם לעיכוב רב. זאת ועוד בטעות פתחו תיק בהוצאה לפועל על תביעה כספית ולא צו עשה ורק לאחר חצי שנה התיק ניכנס לעיכוב מאחר וזה היה כספי, ועכשיו צריך "צו עשה "ולהתחיל את כל התהליך מאתחלה. האם תיהיה לנו זכות להביע את דעתנו בפני בית המשפט מדוע אנו מתנגדים שהעו"ד יעזוב אותנו ? שוב תודה