הצעה בפרוטוקול

  • התייחסות לפרוטוקול
    צ | 06/11/2011 23:26

    באם רשם מבקש התייחסות של צד א, להצעתו של צד ב' כפי שהיא מופיע בפרוטוקול. האם צד א' , בהסתמך על כך שההצעה שהציע צד ב' הינה מחריגה את צד א' מדין יתר העמיתים, יכול בהתייחסותו להצעה להוסיף טענה שנטל ההוכחה חל על על צד ב' כמי שהחריג ? או שבמידה ואין טענה כזו בכתבים הקודמים לדיון ולפרוטוקול, לא ניתן להוסיף אותה?

    • הצעה בפרוטוקול
      עו"ד ש. בייזר | 07/11/2011 10:17

      שלום רב, אני לא בטוח שהבנתי, אבל אם מדובר על הסכמה דיונית (להמשך ההליך) או הצעת פשרה, הרי שממילא זה כפוף להסכמת הצדדים, ואם את מוסיף תנאי שלא הופיע קודם, על הצד השני להביא את עמדתו בעניין. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

      • תודות וחידוד קטן
        צ | 07/11/2011 12:04

        זו אכן הצעה שאם הייתה מתקבלת- ההליך שהוא הליך קדם דיון בבית הדין היה מופסק.והיו עוברים לקיים את התנאים הגלומים בהצעת צד ב'. שאלתי היא האם שופט שיצטרך לפסוק בתיק, יוכל להטיל את נטל ההוכחה על צד ב' בהיות צד ב' מחריג, כאשר צד ב' לא מסכים לכך, וכל זאת כאשר טענה לנטל ההוכחה נטענה רק בפרוטוקול ולא קודם? איך ניתן להוסיף את הטענה הזו, באופן שהשופט יוכל להחליט לגביה גם ללא הסכמת צד ב'?

      • בייזר גאון
        מיאו | 11/11/2011 15:35

        אם הצלחת להבין מה הוא אמר, ולפי התודות שלו - הצלחת, אז אתה פשוט גאון.