דיון חלקי

  • מתן פסק דין לפי סיכומים לחלק מהסוגיות
    ללא | 06/11/2011 17:01

    בהליך הנמצא כעת בדיון מקדמי בית דין לעב', כאשר עקב מצב רפואי אליו נקלעתי והוראות רופאיי להמנע ממתחים, הגשתי כתב סיכום+ראיות ובקשה למתן פסק דין במלוא הסוגיות ללא דיון. באם בקשתי תדחה, האם יש מצב לבקשה למתן פסק דין לפי סיכום ובלי ראיות רק לגבי סוגייה אחת, סוגיית ההתיישנות (שקל יותר לפסוק לגביה ללא דיון) ומבלי לוותר על הטענות ועל הסוגיות הנוספות, תוך שמשאירים את יתר הסוגיות פתוחות?

    • דיון חלקי
      עו"ד ש. בייזר | 07/11/2011 09:48

      שלום רב, הדבר מקובל בתביעות נזיקיות שם לעיתים מפרידים את הדיון בין האחריות לנזק. ניתן לבקש לקבל החלטה (לא פסק-דין) בעניין ההתיישנות ולנמק מדוע. אינני מכיר את מדיניות בית הדין לגבי בקשות כאלו. שווה לבדוק בפורום דיני עבודה. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום