הנתבעים לא לוקחים דואר

  • המצאת כתב תביעה
    עינב | 03/11/2011 16:33

    שלום, הגשתי כתב תביעה בסדר דין מקוצר לפני כמעט חודש. שלחתי לנתבים התביעה בדואר רשוםעם אישור מסירה אך הדואר חזר אליי משום שהוא "לא נדרש" ע"י הנתבעים. הזמן העומד לרשות הנתבעים להגיש רשות להתגונן הוא 30 יום והם עומדים לחלוף. מה עושים? האם זה נחשב להמצאה או שצריך לנסות בדרך אחרת ולהתחיל לספור שוב?

    • הנתבעים לא לוקחים דואר
      עו"ד טל פינק שליש | 03/11/2011 20:05

      תגיש לבית המשפט בקשה למתן פסק דין בהיעדר הגנה, ותצרף את אישור הדואר כי הנתבעים לא לקחו אותו. מאחר ומדובר על תביעה בסדר דין מקוצר, רצוי לצרף לבקשה גם פסיקתא לחתימת בית המשפט. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום