כיצד בודקים אם יש עיכוב יציאה מהארץ

  • שאלה דחופה
    אנונימי | 29/06/2011 18:59

    שלום לכולם אמא שלי משלמת כל חודש על חובות טלפון אין לה איחוד תיקים,רציתי לשאול האם קיים סיכוי שיהיה לה עיכוב צו יציאה מהארץ?ועוד שאלה איך אפשר לברר צו עיכוב יציאה מהארץ? יש טלפון *3450 אבל אין מענה שם רק שעות עבודה וזהואשמח לעזרה דחופה תודה

    • כיצד בודקים אם יש עיכוב יציאה מהארץ
      עו"ד טל פינק שליש | 01/07/2011 17:24

      לבדיקת קיומו של צו עיכוב יציאה מהארץ יש להתקשר למשטרת הגבולות בשעות הפעילות (א'-ה' בין השעות 8:00-16:30). ייתכן וניתן צו בשלב מקדמי של ההליך ואמך לא ידעה על כך - ולכן רצוי לבדוק, טרם נסיעה לחו"ל, האם קיים צו כזה. ככלל, גם במידה וניתן צו, ככל ואימך עומדת בתשלומים ניתן לבקש את ביטולו. צו עיכוב יציאה מהארץ מתבטל, מאליו, בתוך שנה מיום שניתן (לגבי בגירים), אולם רצוי לבדוק טרם הנסיעה, על מנת לחסוך אי נעימות. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום

      • עיכוב
        עפרה קפלן | 17/09/2013 09:51

        שלום
        אני מאוד רוצה להתקשר למי שלא יהיה. אבל אם אין מספר טלפון זה קצת קשה.  אודה על פרסום מספר הטלפון של משטרת הגבולות
        תודה

    • טלפון מחו"ל
      עפרה קפלן | 17/09/2013 09:49

      המספר שאתם מפרסמים כאן לא שווה בשביל מישהו בחו"ל
      אין מספר נורמלי? בלי כוכביות?

      • מס טלפון להתקשר מחו"ל לבדיקת צווי עיכוב או מעצר
        איציק פרינץ | 20/03/2017 11:37

        לט מצליח עם כוכבית מאוסטרליה