השופטת הציעה לחזור מהתביעה בדיון הראשון

  • שאלה לעו"ד שיי בייזר --- שאלה והמלצה לעו"ד
    דידי | 28/06/2011 22:25

    הגעתי לקדם משפט עקב הגשת תביעה לביטול צו ירושהאיך שהתחיל היא באה בטענות השופטת למה לא הבאת עדיםאני מציעה שתמשכי את התביעה , אחרת את תצאי עם הוצאות כבדותהיא לא שמעה כלום אני בטוח שהיא לא קראה כלום, היא ניתחה את הצוואה שיש ברשותי כפי שהיא רוצה.היא בעצם חרצה את גורלי לפני ששמעה איך ייתכן,, אני מרגישהשהצדק חייב להיעשות ולא משכתי אך אני זקוקה לעו"ד שמכיראת הנושא היטב ישר הגון ולא עושק

    • השופטת הציעה לחזור מהתביעה בדיון הראשון
      עו"ד טל פינק שליש | 01/07/2011 07:44

      על פי החוק, לכל תביעה בבית המשפט לענייני משפחה יש לצרף תצהיר של בעל הדין. מכאן, שבבית המשפט לענייני משפחה, חובה על בעלי הדין להתייצב לכל דיון, גם לדיוני קדם משפט. מאחר ומדובר על הדיון הראשון, ברי כי השופטת טרם קיבלה לידיה את תצהירי העדות הראשית וטרם ראתה את מכלול הראיות בתיק, ועל כן דבריה מתבססים על התרשמות ראשונית בלבד, ואין בכך כדי להצביע על פסק הדין. אני סבורה כי ראוי להתייעץ עם עו"ד הבקיא בתחום על מנת לבחון סיכוי התביעה, טרם החלטה "לסגת" לאור דברי השופטת. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום