אי התייצבות - בית המשפט לתביעות קטנות

  • אי הגעה לדיון בבית משפט לתביעות קטנות
    טליה | 02/03/2011 10:07

    היה לי דיון אתמול בבית משפט לתביעות קטנות בו אני תבעתי. הדיון התקיים אנני יודעת מה הוחלט האם אוכל לערער ולגשת בשנית?

    • אי התייצבות - בית המשפט לתביעות קטנות
      עו"ד א. שרביט | 02/03/2011 12:13

      כשתובע לא מתייצב לדיון בבית המשפט לתביעות קטנות ואי ההתייצבות מקורה בסיבה מוצדקת ניתן להגיש בקשה תוך 7 ימים ממועד המצאת ההחלטה לביטול פסק הדין שניתן בהעדר. מומלץ לפעול בהקדם. בהצלחה.