ערעור ופשרה - בית משפט

  • למה בכול אופן השופט מוותר לו ??
    דיתי | 25/02/2011 17:39

    הפסדתי מגרש בבית המשפט למשפחה, לא הייתי מוכנה לוותר על הצדק, הצד השני שיקר עזרו לו השופט האמין לצד השני,חשבתי שאני מתה, כול עו"ד שניגשתי להגיש ערעוראמר אין לך סיכוי כשמדובר באמון לא הייתי מוכנה לוותרידעתי שחייבת להיות דרך לגלות את האמתוהיא   רק אם השופט רוצה !!!!! הגשתי ערעור והשופטיםקראו שוב לעד מה שלא מקובל הבנתי, בדקו לעומקשאלו מי מוכן לפשרה הסכמתי כי מבחינה משפטית הייתיעל הפנים מבחינה הוכחות אם היו נותנים לי הייתי מוכיחה רקשבמשפט הראשון היה לי עו"ד שצריך לדעתי לקחת לו את הרישיון, ואז השופטים גילו את האמת נשארה עוד נקודה אחת ושיגלו שהמגרש מעולם לא היה שלו של הצד השני והכטל שקר פשוט גנב לי מגרש בכול אופן לוחצים להתפשר וזה כואב לי בנשמה נכון שקודםהפסדתי הכול אבל אמרתי לעצמי לא אנוח עד שתתגלה האמת----אבל למה מוכנים לתת לו חציהם גילו סוף סוף את האמת והעד שיקרכעת נותר להתפלל שהצדק  יצא והעוול יתוקן עד הסוףגם אם השופטים יתנו לו חצי אני אאחל לו ששם יהיה הקברשלו על הכאב העוול הכסף הזמן הדמעות שהיו ויש לי בגלל זה

    • ערעור ופשרה - בית משפט
      עו"ד ל. פרמינגר | 27/02/2011 16:14

      דיתי שלום, אני מבין את הכעס והאכזבה שבקולך אך הפורום שלנו הוא לא בלוג. האם יש לך שאלה כלשהי? בשולי הדברים יאמר כי אכן נכון, יש קושי רב בלערער על קביעת שופט בנושא מהימנות עדים. מסיפורך אני מבין ששופטי הערעור ככל הנראה הבינו את הבעייתיות אך יש להם קושי בלפסוק כנגד ממצאי מהימנות של שופט בערכאה נמוכה ולכן הציעו הצעת פשרה אשר לא תוציא אותך קירחת לגמרי. לא הייתי ממהר לפסול את הצעת שופטי הערעור.

      • לא ביטלתי אבל
        דיתי | 27/02/2011 21:26

        העניין הוא שאני בכול אופן כבר הפסדתי גם אם זה יגמר בפשרה--אבל יש עוד עניין הצד השני הגיש מסמך שבערכה הראשונה הסתמך על זה השופט אך לאחר פסק הדין הראשון גיליתי שהמסמך מזוייף ואף הגשתי תלונהכול יתר הדברים שפסק השופט הקודם כמו שזה היה שלונשאר כי המשטרה עובדת לאט בקטע הזהאבל שזה היה על תנאי ערכת הערעור לשימחתי עלתה על השקר,,, שיהוי של 20 שנה ערכת הערעור קיבלה את זהנותר רק לגלות שזה לא היה שלו בכללהשאלה אם אני מקבלת תשובה מהמשטרה שמצאו שזהמזוייף השאלה אם אוכל לבטל גם הפשרהאני מבינה כעת את השופט בן עטר ז"ל אם שופטים רוציםלהשקיע קצת זמן לגלות את האמת אפשרי ואז לוקח זמןהנה הם השקיעו קצת זמן ומגליםאני מתכוונת גם לכתוב ספר בנ ושא כי יש המון אכזבותמשופטים וזו פעם ראשונה שטני מתחילה לראות קצת אורלמרות שאם היו חוקרים עד הסוף הייתי אומרת שתחנות הצדק עובדות אבל לאט,,,, לצערי המהירות מהשטן ועוול נעשהשאלה נוספת האם מותר לי לכתוב בספר שם פרטי אמיתי שלהשופטים ואות ראשונה של שם המשפחהאו רק XXXXX