חזרה מפס"ד בהסכמה

  • בקשה בהסכמת הצדדים
    יקעב | 17/02/2011 02:48

    הגעתי להסכמה עם שכני כדלקמן ושנינו חתמנו על בקשה למתן פסק דין. 1. הנתבע שלי יעתיק את המזגן לחזית הבנין. 2. הנתבע יתקין רשת נגד יונים במסתור כביסה שתמנע הרמטית חדירת יונים. 3. הפעולות יתבצעו עד תאריך 1.3.11 4. אני (התובע) יגיש את הבקשה לבית המשפט. 5. אני (התובע)ישתתף בעלות ההוצאות. הנתבע שלי העביר את מזגנו לשביעות רצוני אבל התקין רשת בעצמו שהתפרקה לאחר יום והיונים חודרות. אני מתחרט על הסכום שהסכמתי לשלם ולא מוכן להגיש את הבקשה לבית המשפט עד שהנתבע יתקין רשת כמו שצריך וכמובן גם לשלם. שאלותיי: מה ביכולתי לעשות במידה והנתבע לא יתקן כראוי את הרשת כרצוני וכפי שרשום בהסכם ששנינו חתמנו עליו עד תאריך 1.3.11? איך אוכל להפחית את הסכום שרשום בהסכם שעליי לשלם? תודה

    • חזרה מפס"ד בהסכמה
      עו"ד ל. פרמינגר | 18/02/2011 19:27

      תודיע לו בכתב שאם לא ימצא אחר פסק הדין במלואו, אתה תפנה לבית המשפט בבקשה לביטול ההסכם והשבת הסכום ששילמת לאור הפרת ההסכם על ידי הנתבע.

      • הבהרות
        יקעב | 18/02/2011 20:09

        הבקשה למתן פסק דין בהסכמה עדיין לא הוגשה לבית המשפט ועדייו לא שילמתי לשכני שקל. ברצוני להפחית את הסכום שאשלם לשכני מכוון שהוא הופיע בדירתי בהפתעה והסכמתי בטעות לסכום זה. בנוסף הרשת שהוא התקין בעצמו חדירה מכל הכיוונים לחדירת יונים בניגוד להסכם. מה עליי לעשות כדי שאשלם לשכני סכום מופחת וכדי שהוא יתקן את הרשת? תודה רבה