זמן תביעה

  • זמן תביעה
    משה | 05/10/2010 18:28

    פיטרו אותי בזמן המילואים והצבא הביא לי עורך דין על חשבונו בשביל לתבוע את המעסיק. אחרי 4 חודשים היתה ועדת תעסוקה שבה הייתי ונקווה שיהיה משפט. אני מחכה כבר חצי שנה למשפט והעורך דין אומר לי שהוא לא יכול לעשות כלום ולא ביכולתו.השאלה שלי היא כזאת "כמה זמן לוקח עד שמזמנים למשפט בנושא פיטורי מילואים?" זה יכול לקחת שנים? או שהעורך דין שהביאו לי מעפן?

    • זמן תביעה
      עו"ד חני דקל אלבז | 06/10/2010 06:42

      למיטב ידיעתי אין זמן קבוע, אך תפקיד עורך דינך הוא לדחוף ולהגיש בקשה לקביעת מועד דיון. נראה לי כי גם הפגרה והחגים נתנו יד בדבר. בהצלחה.