דחיית דיונים

  • דחיית דיונים בתביעה
    מירב | 11/07/2010 15:19

    שלום רב, אני הגשתי תביעה לפני כ3 שנים בגלל עוול שנגרם לי מחברת נופש באילת. התביעה והדיונים מתקיימים באילת ואני בכלל צפתית בצפון, הנתבע שהוא בעל החברה דוחה את הדיונים בכל פעם שהם צצים. עכשיו קיבלתי דחייה נוספת לדצמבר סוף השנה, לאחר שהיה אמור להתקיים שלב ההוכחות החודש הזה. שאלתי היא כזו: העו"ד שלי אינו עושה דבר על מנת לזרז או לשנות את המצב, האם מותר לנתבע "לחגוג" בדחיות כפי רצונו במשך 3 שנים ומעלה, ללא תוצאות? הרי כל נתבע יכול ככה למשוך תביעות עד 10 שנים אז יש פירצה בחוק או שקיים איזה שהוא הליך שמונע את הסחבת מצידו של הנתבע, הקלות הבלתי נסבלת של העברת ה"חופש מחלה" בפקס הוא צרה צרורה, וכך הוא מקבל לעצמו עוד שנה של שקט ומושך לי את הזמן ואת האנרגיות שלי. אנא עזרתכם, תודה מראש, מירב

    • דחיית דיונים
      שלי גרשט, עו"ד | 11/07/2010 19:41

      בדרך כלל שעו"ד מבקש דחייה מעו"ד מסיבות הגיוניות או סבירות, העו"ד מסכים לכך, בשל יחס חברי. אך שהדבר הופך למנהג יש לעצור אותו ולא להסכים לכל בקשה. יש אפשרות להגיש בקשה להקדמת הדיון ונמקה.