דיון בבקשה חוזרת

  • זימון לדיון באמצעות השארת הודעה במשיבון
    dafna | 06/07/2010 13:27

    הגעתי היום לבית משפט לברר האם התקבלה החלטה בעיניין בקשה שהגשתי לפני מס' ימים. (אין אפשרות לבדור סטטוס תיק בדרך ארת- אין מענה לפקסים, אין דוא"ל, האתר והמענה הקולי אינם פעילים). התברר שאתמול התקיים דיון ואת ההודעה השאירו במשיבון בביתי יום קודם. מאר ושני הצדדים לא הגיעו לדיון השופטת מחקה את הבקשה, האם יש הנחיות לאופק זימון לדיון? האם יש לי עילה לביטול ההלטה ובקשה לדיון מחודש?

    • דיון בבקשה חוזרת
      שלי גרשט, עו"ד | 06/07/2010 20:51

      יש אפשרות להגיש שוב את הבקשה, אך יש לציין כי הבקשה הוגשה לפניי ואת הסיבה לאי ההתייצבות.אם מועד הדיון לא נמסר לך בכתב או בע"פ באישור כי ניתן בע"פ (בדרך כל זה קורה ע"י הצד השני, בתי משפט שולחים הודעה כתובה) זו עילה לדיון מחדש.רצוי לצרף תצהיר.

    • בקשה לעיון חוזר
      עו"ד חני דקל אלבז | 06/07/2010 21:12

      אני מציעה להגיש בקשה לעיון חוזר, אליה יש צרף תצהיר המפרט את מה שכתבת ולהגיש לבית המשפט. בהצלחה.

      • תודה  לת
        dafna | 06/07/2010 21:54