תאונת עבודה, נפילה בחנות

  • פגיעה בעבודה
    אור פלד | 04/07/2010 14:18

    נפגעתי בעבודה בחנות , יש הכרה ממל''ל ושולמו דמי פגיעה. האם מותר לי כעת לתבוע את החנות בה נפלתי ? מה תובעים ? לא עבדתי 10 ימים, נחבלתי בגוף ,אין נכות לפי ביטוח לאומי. בברכה אור

    • תאונת עבודה, נפילה בחנות
      עו"ד חני דקל אלבז | 04/07/2010 16:58

      על אף שאין עסקינן בפורום הנכון (שייך לנזיקין), להלן תשובתי: על מנת לתבוע המעביד יש להוכיח כי יש אחריות לקרות התאונה ולכן יש לבחון הנסיבות הספציפיות של המקרה. באופן כללי, את זכאית להחזר ימי המחלה, עוגמת נפש, הוצאות וכיו"ב, כאשר מורידים מכל סכום את מה שקיבלת ומה שתקבלי מהביטוח הלאומי. בהצלחה.