המשך התיק לאחר הוכחות

  • דיונים נמשכים בבית המשפט.
    עינבל | 23/06/2010 17:13

    הייי. יש נגדי תביעה משפטית/ אזרחית הנמשכת כבר 5 שנים. לפני שנה בית המשפט החליט שתיק זה מגיע לשלב ההוכחות,כמו כן בית השופט החליט שהתביעה תגיש תצהירי עדיה ראשים שימסרו לי ואני אענה עליהם ואחזיר (כל צד קיבל הגשת התצהירים תוך 75 יום)לב"כ. כמו כן נמסרו התצהירים והשופט החליט שליחתנו לפשרה נוספת (פעם שלישית... ואמר אם לא נגיע לפשרה אז יתקיים דיון .). שאלתי היא : נמצאו סתירות בין התביעה ובין תצהירה של התובעת הוצעה לה פשרה ע"י שגם השופט אישר...כמו כן אינה מסופקת... השאלה היא לאן הליך המשפט מגיע לאחר שלב ההוכחות וביחוד אם חסרים קבלות ושאר המסמכים שאני דורשת???

    • המשך התיק לאחר הוכחות
      עו"ד חני דקל אלבז | 23/06/2010 21:10

      לאחר ישיבת הוכחות, השופט קובע התיק לסיכומים בכתב ולאחר מכן פסק דין. מדובר בשלב מתקדם ולכן עלייך לטעון את כל טענותייך בהקדם ובאשר לחוסר במסמכים - גם בסיכומים. בהצלחה.

    • תשובה
      מיכל רז, עו"ד | 23/06/2010 21:13

      אין יכולת לעסוק בפרטי התיק בפורום. מבלי להיכנס לפרטי התיק אציין כי ככל שלא תגיעו לפשרה יתקיים דיון הוכחות לאחריו באי כוח הצדדים יגישו סיכומיהם לבית המשפט ויינתן פסק דין.