הודעת צד ג', מתן עדות ומועד ההעדה

  • הזמנת עד
    עו"ד צעירה | 14/06/2010 15:53

    ברצוני להזמין עד, שאין באפשרותי להחתים אותו על תצהיר עדות ראשית כיוון שהוא זה שאמור להתבע במקום מרשי, האם אני מסתפקת רק בהזמנתו לדיון? והשאלה הנוספת: הדיון הוא בתביעה בסדר דין מהיר ונקבעה ישיבה מקדמית, האם יש צורך להזמין את העדים לדיון זה או שבכל מקרה ובמידה ולא יגיעו הצדדים לפשרה ייקבע הוכחות?

    • הודעת צד ג', מתן עדות ומועד ההעדה
      יוסי אפשטיין, עו"ד | 14/06/2010 22:10

      זמני את העד דרך ביהמ"ש ובאשר לישיבת הוכחות - עוד חזון למועד. העדים לא יעידו בישיבה מקדמית אלא אם כן יהיו באולם ואז השופט עשוי להעידם ו/או אם נתבקש הדבר מפורשות.

      • שאלה נוספת
        עו"ד צעירה | 15/06/2010 12:01

        תודה על תשובתך. מאחר והדיון הוא בסדר דין מהיר ונקבע ישיבה מקדמית, האם יש סיכוי שבית המשפט ייתן פס"ד ללא שמיעת עדים? זאת מאחר וביקש להגיש תצהירי עדות ראשית לפני הדיון. למען ההבנה, כרגע אין לי צורך להזמין את העדים רק לאחר שייקבע דיון הוכחות- אני שוב מזכירה סדר דין מהיר. תודה