פרטי המקרה אינם מספיק ברורים

  • נתבעת שעושה תרגיל לשופט
    מגנום | 14/06/2010 09:33

    חברת פלאפון היא הנתבעת נדהמתי לראות שהיא ביקשה ארכאת זמן כדי להגיש כתב הגנה. היא רשמה כביכול שהתאריך של הדיון הוא 25.05.10 כשהוא חודשיים לאחר מכן. היא קיבלה את מבוקשה ע"י השופט למרות שאני עמדתי לשלוח בקשה למתו פסק הדין בהעדר כתב הגנה. השאלה שלי מה יקרה עכשיו כי אני שלחתי מיד בקשה לבטל את החלטה ולתת פסק הדין בגלל שהיא לא עמדה בבקשה של החוק בישראל. לפי דעתי מיום קבלת כתב התביעה יש לנתבעת 15 ימים כדי להגיש כתב הגנה. אני קורא לזה תרגיל ילדותי של מחלקת המשפטית של חברת פלאפון מול אזרח פשוט שמנסה להגן על כספו שנלקח ממנו בחופשיות ע"י תאגיד.

    • פרטי המקרה אינם מספיק ברורים
      עו"ד אוהד לוי זלוסצר | 14/06/2010 15:40

      אין פסול בבקשה לאורכה, לפעמים בית המשפט מגלה גמישות, לפעמים יש טעויות. בכל מקרה, העניין לא ברור ואין יכולת בפורום לרדת לעומק פרטי התיק.

      • הנתבעת שעושה תרגיל לשופט 2
        מגנום | 14/06/2010 16:14

        תודה על התשובה מה לא ברור?? נתבעת שיודעת שהרשם לא יקבל את התיק מולו כדי לתת תשובתו!!! לקבל אורכת זמן ע"י שקר של תאריך הדיון זו חוצפה שאין כדוגמתה? התברר לי שחברת פלאפון קיבלה את כתב התביעה בתאריך 07/04/10 . השאלה שלי כמה צריך זמן כדי לכתוב מכתב הגנה ולשלוח?? כדי למצוא מסמכים הרלוונטיים ושאלון לנציגיה. צריך 4 חודשים?? אני לא חושב . אני יהודי צרפתי ואני ממשיך להיות מאורזב והמערכת השפטית הארץ הזו. אני רואה שהטעויות, השוחד, האינטרס האישי זה מה שקובע בקשר לצדק כאן . אני מצטער מיום ליום שאני באתי לעזור לכם יחד עם השני בנים שלי שכבר סיימו את השירות הלאומי בצה"ל. תודה על תשובתך אדוני אתא לא תריך לענות לי על זה. אני אבין. בברכה

        • עכשיו אתה כמו כל הישראלי
          מומי | 18/06/2010 20:53

          כולם מאוכזבים לא רק אתה