התייצבות בדיון

  • מפחדת מדיון מאוד מאוד
    ליידי | 12/06/2010 17:58

    שלום רביש לי מחר דיון בבתי משפט ואני מפחדת ללכת מאוד מאוד. אני הנתבעת  בתביעה כספית . אני נתבעת על סכום של 100000 ש"ח פיצויים שלצד שכנגד. אני על סף פשיטת רגל וגם ככה מה שהשופט יפסוק אני לא אוכל לשלם. מפני שאני אם חד הורית ללא מזונות חיה מקצבת ביטוח לאומי ויש לי חובות נוספים. אין לי כוח נפשי להתמודד עם בתי משפט אני לא עומדת בזה. מבקשת את עזרתכם.יש לציין שייש לי עו"ד מסיוע משפטי . ורציתי לדעת האם הוא יכול לחחצג אותי מחר במשפט גם בלעדיי? ומה יקרה אם לא אגיע מחר למשפט?תודה על תשובתכם.המיואשת

    • התייצבות בדיון
      עו"ד חני דקל אלבז | 12/06/2010 21:50

      משאלתך לא ברור איזה סוג דיון מדובר- קדם משפט או הוכחות. אם הוכחות - את חייבת לרוב להתייצב. אם קדם משפט - אם אין החלטה על חובתך להתייצב, רוב הסיכויים שאינך צריכה לבוא. לכן. תשאלי את עורך הדין שלך. בהצלחה.