ועוד משהו שמצאתי

  • לעו"ד האם יש עילת הגנה במקרה דנן
    ליאורה | 10/06/2010 12:11

    אימי חתמה לי ערבות על הלוואת ארגון חוב בסך 100,000 ש"ח כאשר הייתי אמורה להחזיר בכל חודש סכום של 2,000 ש"ח .כיום אני נמצאת בהליך של כינוס נכסים ולכן הבנק פנה לאימי הערבה היחידה להלוואה בסדר דין מקוצר . הבנק החתים את אימי על ההלוואה הזאת למרות שהיא משתכרת בתלוש בסך של 3,000 ש"ח נטו בחודש בלבד ובתלוש היה מצויין שהיא נמצאת בשעייה זמנית מן העבודה (בינתיים היא פוטרה ממקום עבודתה) , פקידת הבנק שערכה את החוזה היא המזכירה של מנהל הסניף היא פשוט החתימה את אימי על המסמכים וצילמה את תלוש המשכורת ולא בדקה משהו מיוחד. השאלה היא האם יש כאן עילת הגנה בבקשת רשות להתגונן בטוענה שהבנק החתים ערבה שידע שלא תוכל לשלם את החוב הזה של ה 100,000 ש"ח? האם זאת טענה שיש לה בסיס בכלל או שכך הבנקים נוהגים?לתשובתך אודה

    • ועוד משהו שמצאתי
      ליאורה | 10/06/2010 12:19

      כתוב בהסכם בין הבנק לערבה "הערבים מוותרים בזה באופן בלתי חוזר על כל טענה זכות או תביעה או ברירה שישנה או עשויה להיות להם כלפי הבנק והעשויה להקטין או לפטור אותם מחובתם כלפי הבנק ע"פ הסכם זה:

      • אנא פני לפורום דיני בנקאות  לת
        עו"ד אוהד לוי זלוסצר | 10/06/2010 16:43