ביטוח חלפים

  • ביטוח וחלפים ישנים מידי
    אלי | 24/11/2011 08:36

    27 שנה שילמנו יותר מהרגיל לחב' מעליות :גם שירות וגם, לעומת אחרים, ביטוח חלפים, ועתה הגיע זמנו של הכרטיס האלקטרוני,והם טוענים שאין יותר כזה חדש,אלא צריך להזמין את כל הלוח האחר שמקיף את הכרטיס, חדש קומפלט, מודרני,ו לא להחליף רק את הכרטיס,אחרת-אם יוחלף רק כרטיס- "הצנרת והשעונים סביבו החשמליים " מסביב, תרבה להתקלקל. הם כמובן טוענים שבמקרה כזה אין גם ביטוח חלפים . כ 20.000 ש"ח. החוזה המקורי ביננו -נעלם, לנו ולהם. החוזה החדש שלהם ,שסרבנו עדיין לחתום איתם, משמש חוזה אחיד מאושר, ורשום שם למשל שהביטוח חלפים לא יחול על "לוח פיקודי קומפלט". מה דעתכם או/ו ידיעתכם המשפטית? תודה האם העובדה שחב' המעלית המבטחת לא השכילו לא רצו ולא מצאו לנכון ככדאי, לשמור להם מלאי מתאים/מספיק, שיקיים את התחייבותם, לחלפים , היא סיכון שהם נטלו על עצמכם(לא על גבנו). תודה הקשה מדיני ביטוח...

    • ביטוח חלפים
      עו"ד יקי רנד | 24/11/2011 18:55

      דומני כי שאלתך עוסקת בעיקר בפן החוזי הנוגע לחוזה השירות אשר נקשר בין ועד הבית המשותף לבין חב' המעליות, ולשם כך נא פנה לפורום דיני חוזים באתר. באשר לפן הביטוחי, יש לבחון מהו היקף הכיסוי הביטוחי אשר ניתן במסגרת ההתקשרות. מהו בדיוק "ביטוח חלפים", והאם הוא חל על החלקים אשר דרושים כיום החלפה. קשה לתת תשובה ע"פ הפרטים אשר מסרת, ומומלץ להיוועץ באופן מסודר בפני עו"ד.