איך נזכרים

  • אני זקוק לעזרה בבקשה, תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור
    א | 24/11/2011 01:29

    קיבלתי לאחרונה כתב תביעה על מקרה ביטוח שארע בשנת 2008. אני צריך להעביר את כתב התביעה לחברת הביטוח. לצערי אינני זוכר באיזו חברה הייתי מבוטח דאז. שאתי אם כן, הכיצד אוכל לאתר את חברת הביטוח? שוב תודה

    • איך נזכרים
      עו"ד יקי רנד | 24/11/2011 18:59

      אני מניח שאין לך העתק מהפוליסה, לשנת 2008. נסה לשחזר ע"פ הגורם לו שילמת דמי ביטוח בשנת 2008. פנה לחב' האשראי או לבנק (במקרה של הוראת קבע),