תיקון עצמי במקום ביטוח צד ג'

  • ביטוח צד ג
    א | 23/11/2011 16:03

    שלוםלשכן מעלי היתה נזילת מים כתוצאה מכך נגרם לי נזק יש לו ביטוחוברצונו להשתמש בהם על מנת לתקן לי את הנזקים האם ביכולתי לסרב להשתמש בשורותיהם ולהביא באופן עצמאי שמאי ובעלי מקצוע מטעמיולדרוש  מהביטוח את כיסוי ההוצאותתודה

    • תיקון עצמי במקום ביטוח צד ג'
      עו"ד יקי רנד | 24/11/2011 19:03

      באופן עקרוני ניתן, אם כי אתה פותח פתח למחלוקת בקשר לגובה הנזק. חב' הביטוח עלולה לטעון כי מדובר בתיקון יקר מדי/מנופח וכו',. מאידך במקרה שהיא מתקנת, היא לא תוכל לטעון כלפיך דבר וחצי דבר. יתכן ותוכל להביא בפניה הצעת מחיר לתיקון, אשר תאושר על ידה מראש ובכתב.