אי חידוש פוליסה

  • פג תק' הביטוח, לא חידשתי, חב' הביטוח מאיימת בתביעה
    אורן | 15/11/2011 21:27

    נגמרה תקופת הביטוח לדירה, התקשר הסוכן ושלח מסמכים לחתימה, ביקשתי לחשוב על כך וכמובן לא חתמתי. קיבלתי ממנו טלפונים זועפים ולאחר חודש שלחה חברת הביטוח הודעה שהביטוח יפוג בתוך 21 ימים ועלי לשלם את הפוליסה עד מועד זה למרות שלא חתמתי על דבר והסתיימה תקופת הפוליסה לפני כמה חודשים. האם יש סיכוי שיתבעו אותי?

    • אי חידוש פוליסה
      עו"ד גיל קראוס | 16/11/2011 15:15

      צהריים טובים, קיים סיכוי שיגישו נגדך תביעה, אבל על פניו יש לך הגנה טובה. אם לא חתמת ולא אישרת את הביטוח, אין סיבה שיחדשו לך אותו באופן אוטומטי.

      • חידוש פוליסה
        עו"ד דנה | 19/11/2011 11:37

        שלח מכתב תשובה לחברת הביטוח בדואר רשום והשב להם כי חידוש הפוליסה לא אושר ידך. לידיעה - חברת הביטוח צריכה להוכיח כי אישרת את החידוש על ידי חתימה שלך . בכדי למנוע הוצאות מיותרות לך השב להם מידיית.