תאונה במעון ילדים

  • ביטוח תאונות אישיות במעון יום
    רועי | 15/11/2011 10:35

    שלום בני בן השנה נתקל בכסא ממתכת במעון יום בו הוא שוהה. כתוצאה מכך הוא נחבט בכסא עם הלשון והיא נחתכה והוא דימם כחצי שעה עד שקראו לי, לקחתי אותו לבי"ח שם הוזקק לתפרים בלשון. לאחר בירור שעשיתי נודע לי שלא היה למעון "ביטוח תאונות אישיות" לתלמידים. שאלתי היא אם אני יכול לתבוע את הגננת או המנהלת על על רשלנות ועל הנזק והסבל שנגרם לבני?

    • תאונה במעון ילדים
      עו"ד גיל קראוס | 15/11/2011 16:25

      צהריים טובים, ניתן להגיש תביעה נגד מנהלת המעון במידה והייתה רשלנות מצידה אשר גרמה או תרמה לתאונה. אינני יודע כיצד התאונה אירעה אבל אם הנסיבות המלאות מצביעות על אחריות של הגננת, אז בהחלט ניתן להגיש תביעה נגדה.