פוליסת צד ג'

  • פוליסת צד ג' דירה שכורה
    אורית | 06/11/2011 18:18

    שלום רב, אני שוכרת דירה שבה גם למשכיר וגם לי יש ביטוח צד ג'. אמרו לי שצריכים להוסיף את השמות שלנו בפוליסות וגם משהו לגבי ביטול שיבוב או אחריות צולבת אחרת אין לפוליסות משמעות ? אשמח אם תוכלו להסביר מה אני והמשכיר צריכים לעשות. תודה רבה.

    • פוליסת צד ג'
      עו"ד גיל קראוס | 08/11/2011 15:55

      צהריים טובים, המשמעות בגדול היא שאם יקרה נזק בדירה, לא תוכלי את לבוא בתביעות לבעל הבית והוא לא יוכל לבוא בטענות אלייך. יחד עם זאת, פני לסוכן הביטוח על מנת שיתן לך הסבר ממצה יותר במסגרת הפוליסה הספציפית.

      • ביטוח צד שלישי בדירה שכורה
        שאולק | 09/11/2011 20:16

        המשמעות של הבקשה הינה פשוטה ביותר.על כל אחד מכם להוסיף את שמו של השני כמבוטח בפוליסה של האחר, להוסיף סעיף הנקרא " חבות צולבת " וכן סעיף " ויתור הדדי על זכות השיבוב ". במהלך זה הנכם מגינים האחד על השני במסגרת הפוליסות ההדדיות