תשובה

  • תאונה וקופת חולים
    שוש | 23/08/2011 17:43

    בני עבר תאונת דרכים לפני 5 שנים.4 שנים לא קיבלנו פניה מחדר מיון ע"כ שלא שילמנו ואני לתומי חשבתי שקופ"ח שילמה,מכיון שהילד נלקח מהרחוב למיון,לא הייתי איתו ולא הוסבר לי בדבר התשלום. לפני כשנה כשקיבלתי פניה ממיון העברתי מייד את המסמכים לקופ"ח,במשך שנה הם שיגעו אותי עם עוד ועוד מסמכים שעליי להמציא כאישור משטרה,אישור מהמוסד בו לומד הילד,סיכום מחלה ממיון וכו, הבאתי להם הכל,נתתי להם עוד חצי שנה לטפל בעניין וכשפניתי למיון אמרו שלא קיבלו תשלום והם כבר העבירו להוצאה לפועל. פניתי שוב לכללית,מחלקת תלונות,הם קישרו אותי עם מרפאת האם וזו ברוב חוצפתה אומרת לי שהם לא אמורים לשלם,בגלל הזמן שעבר וגם בגלל שתונה מספיק אישור משטרה למיון וזהו. כששאלתי מדוע טרטרה אותי במשך תקופה כה ארוכה ולא אמרה זאת מייד,אמרה שעשתה זאת כדי שיהיה להם תיק תאונה מסודר.כרגע העניין נמצא בטיפולם ,אך אני בטוחה ששוב לא אזכה לתגובה כבפעמים הקודמות.מה עליי לעשות,מי באמת צריך לשלם?

    • תשובה
      עו"ד יניב בקאל | 25/08/2011 15:34

      מדוע שלא תפני להנהלה הראשית של קופת החולים? אם מטרטרים אותך, יש להם מחלקת פניות לציבור והם יכולים להועיל לך. בהצלחה !