הצעת מחיר לביטוח

  • האם הצעת מחיר לביטוח רכב חייבת להיות בכתב
    אלי | 15/08/2011 14:12

    ביקשתי את הצעת המחיר, שנתנה לי סוכנת ביטוח, בכתב אך היא סירבה בטענה לא ברורה. לאחר מכן חויבתי בסכום גבוה בהרבה. מה עושים במקרה כזה?

    • הצעת מחיר לביטוח
      עו"ד גיל קראוס | 16/08/2011 17:43

      ערב טוב, אם הסכמת להצעת מחיק מסוימת וחייבו אותך בסכום גבוה יותר, הרי שהחיוב איננו חוקי ותוכל לתבוע את יתרת החיוב בו חויבת בפועל. השאלה היא רק כיצד תוכיח מהי הצעת המחיר שניתנה לך.

      • לא חב' הביטוח צריכה הוכיח שגבו בהתאם להצעת המחיר?  לת
        אלי | 17/08/2011 08:33

        • הצעת מחיר לביטוח
          עו"ד גיל קראוס | 17/08/2011 20:53

          השאלה איך ניתן יהיה להוכיח שחברת הביטוח אכן הציעה הצעה נמוכה מזו שהיא גובה בפועל. הרי ברור שהיא תטען שזו ההצעה שניתנה לך ואתה תצטרך להוכיח אחרת.