פיטורים וקרן פנסיה

  • פיטורים וקרן פנסיה חדשה
    נעם | 03/08/2011 11:19

    אבי פוטר ממקום עבודתו. יש לו קרן פיצויים חדשה (מקרנות הפנסיה החדשות) וממקום העבודה שלו אמרו לו שימשוך משם את פיצויי הפיטורים. העניין הוא שאם מושכים את הכסף לפני הזמן אז חלק נכבד מהכסף משולם כמס ובכלל הסכום לא מתקרב לפיצויי הפיטורים שמגיעים לו אחרי 11 שנה. האם הפיצוי מקרן הפנסיה הוא במקום פיצויי הפיטורים המגיעים מהמעביד? האם ניתן לתבוע את המעביד על ההפרש הנותר? ואם מושכים לפני הזמן ומשלמים על זה מס, האם ניתן לתבוע את ההחזר הכספי מהמעביד שפיטר?

    • פיטורים וקרן פנסיה
      עו"ד גיל קראוס | 03/08/2011 16:31

      צהריים טובים, נא הפני את שאלתך לפורום דיני עבודה באתר.