תקלה ברכב חדש

  • רכב חדש בן יום תקלה במחשב הרכב
    דני אברהם | 28/08/2010 15:07

    רכב חדש שנתקבל מהיבואן התקלקל באותו יום. לאחר שיחה עם נצג החברה, נאמר לי להגיע למחרת למוסך. במוסך איבחנו כנראה תקלה בחלק של מחשב הרכב. נאמר לי שהחלק יגיע תוך 10 ימים מחו"ל וזה כנראה יפתור את הבעיה. לא לקחתי רכב חלופי שהוצע לי. אני דורש קבלת רכב חדש או ביטול עסקה והחזר מלוא הכסף. מה אומר החוק בנושא? בתודה, דני.

    • תקלה ברכב חדש
      עו"ד גיל קראוס | 31/08/2010 18:30

      ערב טוב, החוק אינו מתייחס לכל מקרה ומקרה לגופו ובית המשפט בוחן בכל מקרה את נסיבותיו הוא. אם מדובר ברכב שהגיע מקולקל, על פניו דרישתך לקבל רכב חדש היא סבירה.