תמ"א 38 - שכירות

  • סעיף "הגנה" לחוזה שכירות במקרה של תמ"א 38
    מרים | 16/06/2013 13:30

    אני ובן זוגי שוכרים דירה בתל אביב זה מספר שנים, והחלו דיבורים בבניין על שיפוצים במסגרת תמ"א 38. ברצוננו להאריך בשבועות הקרובים את חוזה השכירות . בסיכום עם בעל הבית (בעל פה) הוסכם כי נוכל להפסיק את השכירות במקרה ויתחילות השיפוצים בבניין . אשמח לקבל סעיף מתאים או הכוונה כללית מתאימה מה הניסוח צריך להכיל כתוספת לחוזה שכירות בעניין ( אומנם לא מאמינה כי השיפוץ יתיל מידי אך לא רוצה לקחת סיכון) תודה רבה.

    • תמ"א 38 - שכירות
      עו"ד אילן הלוי | 17/06/2013 19:08

      מצטער מרים אבל אנחנו עונים כאן לשלאות ולא מנסחים סעיפים. בשביל זה צריך לגשת לעורך דין. אני רק יכול להגיד שאם לא נחתם עדין בבנין הסכם תמ"א או שרק עכשיו נחתם אז אתם יכולים בשקט לשבת בדירה לפחות עוד שנה בלי דאגות. אילן הלוי, עו"ד מנהל פורום תמ"א 38