יצוג במכירת הדירות

  • עורך דין מייצג
    עמיר | 08/05/2013 12:28

    שכנע אותנו עו"ד כי אם ייצג אותנו בכנת החוזה לפרטיו ומנגד יעסוק במכירת הירות החדשות עבור הקבלן לא יהיה בכך ניגוד אינטרסים . האם כך הדבר?

    • יצוג במכירת הדירות
      עו"ד אילן הלוי | 08/05/2013 17:02

      היי עמיר! נכון שאם הוא מטפל גם בעסקאות המכר זה מציב אותו בעמדה של ידיעה לגבי התקדמות הפרויקט והאם יש בעיה. לכאורה אם יראה שאין מכירות או שיש מכירות בניגוד לקצב המוכתב בהסכם הוא יוכל להתריע על כך בפניכם. מצד שני- אם תהיה מחלוקת בין היזם ובינכם לא ברור איך הוא ייצג אותכם כאשר הוא מייצג את היזם בעסקאות המכר. שורה תחתונה- לא ממליץ. אילן הלוי, עו"ד מנהל פורום תמ"א 38