עבירה פלילית

  • עבודה במוקד טלפוני של קופת חולים
    ajika | 17/04/2011 00:58

    שלום רבשאילה היא -האם נציג שירות במוקד טלפוני שמסר מידע פרטי של אישתו של חברו כאשר התקשרה אליו והוא עצמו קיבל שיחה ,היא עבירה פלילית!!?? יש לומר שאותו הנציג מעולם לא הוחתם על שום טפס אצל המעסיק שאומר שאסור לו בתוקף לספר לא משנה למי מה קורה אצל אדם אחר (דעתי חובה הייתה על מעסיק ליידע את אותו הנציג על כך), לבסוף הוגשה תלונה למוקד בו עבד הנציג  על ידי אותו חבר משכבר ואישתו ולבסוף נציג פותר מיידית.,יש לומר שכול הנציגים כמעט רואים את כול הפרטים האישיים והרפואיים של המכרים שלהם או של המכרים של המכרים שלהם, ואין למגר את התופעה כי כך בנוי המוקד.

    • עבירה פלילית
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 26/04/2011 13:19

      מהנתונים המפורטים בשאלה אני בספק גדול אם ניתן להוכיח כאן כוונה פלילית

      • תודה ,אכן כך, לא הייתה כוונה פלילית.  לת
        ajika | 26/04/2011 21:49