טיפול שיניים לקוי?

  • טיפול שיניים לקוי?
    אלכס | 14/04/2011 11:41

    שלום, לפני שבועיים ביצעתי סתימה. הכל היה מצויין. לאחר שבועיים בהגעתי לבצע סתימה נוספת הרופא טעה ופתח את אותה סתימה וסגר אותה (הוא הודיע לי שטעה). לאחר מכן באותו יום הרופא החליט לבצע סתימה אחרת, עשה זריקה כנראה לא טובה ובמשך כל הטיפול סבלתי. יש לציין שעד עכשיו אני סובל מכאבים וכששאלתי את הרופא הוא אמר שהשן פשוט "רגישה" . יש לציין שלפני כן השן לא כאבה כלל ,והיה צורך בסתימה תמימה. האם יש מקום לתביעה על רשלנות (עוגמת נפש ואולי אפילו נגרם לי נזק שעליו מעיד הכאב) ?

    • טיפול שיניים לקוי?
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 14/04/2011 12:25

      לא ברור מהמקרה שתארת האם היתה רשלנות בטיפול: כלומר האם בוצע דבר מה בלתי תקין בפיך אשר גרם לך נזק. מציעה לך לפנות ולהתייעץ עם רופא שיניים נוסף ולהבין תחילה האם בוצע משהו לא תקין ומה ורק לאחר מכן ניתן יהיה לשקול אם ישנה כדאיות להגשת תביעה