הורדת שחלה בניתוח ללא הסכמה

  • רשלנות רפואית בניתוח לפרוסקופיה
    ויקי | 08/03/2011 09:16

    שלום! בשנת 2002 עברתי ניתוח לפרוסקופיה בלינואדו, שעבר בהצלחה. היום, בשנת 2011 עשיתי בדיקה ומתברר שיש לי רק שחלה אחת. כלומר, בניתוח בלי שידעתי, הוציאו לי שחלה או שנגרם לה נזק והיא לא קיימת היום בכלל. יש לי ניירות מהניתוח. האם אפשר לפתוח תהליך משפטי? תודה!

    • הורדת שחלה בניתוח ללא הסכמה
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 08/03/2011 14:00

      המקרה דורש היוועצות עם עו"ד מומחה בתביעות רשלנות רפואית שיזמין את התיק המלא מבית החולים ויבחן את מלוא טענותייך. רק לאחר אלה כדאי יהיה לשקול אם יש טעם בהגשת תביעה