איחור באבחון של יומיים

  • איחור באבחנה של גידול מוחי
    יפה | 26/08/2010 12:55

    בעלי, בחור בן 25, הגיע לחדר מיון בבית חולים בדרום הארץ לאחר שסבל מכאבי ראש חזקים והקאות. בית החולים שחרר אותו בטענה כי הוא בריא באופן כללי מלבד רמת המוגלובין הנמוכה בדמו. יומיים לאחר מכן פנה בעלי לבית חולים אחר לאחר שכאבי הראש גברו והוא סבל מהתייבשות. שם לאחר בדיקת CT פשוטה התגלה גידול גדול במוחו. הוא עבר ניתוח והבדיקה הפתולוגית הצביעה על גידול מסוג GBM שהוא גידול מדרגת ממאירות הגבוהה ביותר. אני יודעת כי לצורך תביעת רשלנות יש להצביע על נזק שארע בעקבות האבחנה השגויה. במקרה זה, פנינו יומיים לאחר מכן לחדר מיון אחר והבעיה התגלתה. האם יש ביומיים הללו משום נזק אף על פי שלא נגרם נזק בלתי הפיך?

    *הערת מערכת לנוחותך - מצא עו"ד באינדקס עורכי הדין: עורכי דין באזור הדרום

    • איחור באבחון של יומיים
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 26/08/2010 13:30

      אני בספק אם יומיים היו משמעותיים כל כך עד שגרמו לנזק בלתי הפיך שניתן להוכחה ועל כן לא נראה לי שקיימת לכם עילת תביעה. יש כמובן לברר זאת עם אונקולוג מומחה שיתייחס ליומיים שחלפו והאם היו קריטיים לסיכויי ההחלמה לו ניתן הטיפול כבר במהלכם.