נראה לי שהזמנת את זה

  • יחסי עובד מעביד + הרעה בתנאים
    מיכאל, חיפה | 01/09/2010 09:48

    יש לי מקרה קצת מסובך ואני אשמח אם תוכלו ליעץ לי איך להתקדם אני בעל ותק 3 שנים במקום עבודתי ובשלושה חודשים האחרונים חלה ירידה בביצועי ואףהתעוררה לה בעית משמעת שהיא חריגה מהפסקות אני מזה גם כמעט שלושה חודשים מבקש הכרה לצרכי האישיים כגון שחיקתי אך ללא הצלחה לאחרונה חלה ירידה חדה ביחסי עם מעבידי כגון סדרת אירועים שלדעתי משפילים השיא הגיע כאשר דיברתי עם אחד המנהלים בדרגים גבוהים וביקשתי שיבדוק לי אופציה האם הוא יכול לפטר אותי מאז התחילה מגמה שבה מנסים הם לעייף אותי יותר ולגרום להתפטרותי השיא הגיע כאשר היום אני בודק את סידור העבודה ומוצא שבמקום 6 משמרות שאני רגיל אליהם כבר כמעט כל השלושה שנים ברצף שובצתי ליום אחד בלבד לעומת שאר הצוות ששובץ כרגיל ! אני מודע לזה שזה הרעה חריפה בתנאים אך אין ברשותי חוזה שלכאורה מחייב אותם לתת לי משמרות ואני גם מודע לזה שאני חייב לפנות אליהם ולהסביר להם שאני לא מסכים למצב הזה ואני מעוניין לחזור למצב הרגיל ! נא לכוון אותי בבקשה, תודה

    • נראה לי שהזמנת את זה
      יועמש | 04/09/2010 10:51

      קצת חוצפה, לא? אתה מחפש ומבקש שיפטרו אותך, מודה שאתה לא מתפקד כמו שצריך, ועוד מתלונן? גם למעביד נותרו (עדיין) כמה זכויות.