מבחני הסמכה בארה"ב

  • שוקלים לעבור לחו"ל
    דנה | 09/10/2012 11:56

    שלום רב, אנו שוקלים לעבור לארה"ב... לאור המצב בארץ. אני עו"ד עם ניסיון של 7 שנים בארץ. ממה שקראתי בפורום שלכם אני מבינה שיותר כדאי לי ללמוד תואר שני במקום לעשות את הבר. נכון? אודה לכם באם תוכלי להפנות אותי לקבלת פרטים לגבי הבר? יש קורסים ממולצים בארץ? אני יכולה לגשת עם הרישיון הישראלי לבר או שאני צריכה להשלים שם לימודים? אודה לקבלת כל הפרטים , אנחנו עדיין לא יודעים בדיוק לאן בארה"ב נעבור, תלוי בעבודה של בעלי. אני מניחה שהתשובה שונה ממדינה למדינה, אודה לקבלת תשובה כללית אם אפשר תודה

    • מבחני הסמכה בארה"ב
      עו"ד גילי גיבלי (רישיון מוקפא) | 10/10/2012 23:54

      ניתן לבחון את ההליך והדרישות באתר של כל לשכה (בהתאם למדינה), מצרפת לינק לדרישות של לשכת עורכי הדין בניורק (עו"ד ישראלים לא צריכים תואר2 כתנאי מקדים) https://www.nybarapply.org/feval/