שלום אלון

  • למודים עתידיים בחו"ל
    אלון | 18/03/2012 10:30

    שלום, אני כרגע נמצא בשלב בו אני צריך להחליט לאיזה מסלול אני רוצה להירשם. השאיפה שלי היא לעסוק במשפטים בתקווה לעשות זאת בארה"ב. רצתי לדעת האם יש יתרון בתואר ראשון משולב במשפטים ואנגלית (מהעברית) כדי להגשים שאיפה זו. האם כשיש לי תואר כזה שכולל אנגלית עדיין אצטרך לקחת את מבחן הtoefl ? האם תואר ראשון מישראל יאפשר לי להתחיל לתואר ראשון במשפטים באוניברסיטה בארה"ב (כי הבנתי שדרוש תואר ראשון באיזשהו מקצוע כדי להתחיל בלימודי משפטים שם )? תודה על העזרה

    • שלום אלון
      עו"ד אילן פוקס | 18/03/2012 18:05

      אם תעשה חיפוש לגבי מבחני הטופל תמצא מספר אשכולות שעסקו בעניין. באותה הזדמנות ישנם מספר אשכולות שעוסקים בענייני הLSAT שמומלץ שתעיין בהם

      • לא מצאתי תשובה
        אלון | 19/03/2012 22:26

        ממה שהבנתי מבחן הטופל מיועד למועמדים ששפת אמם אינה אנגלית או שלא למדו במסגרת ששפת הלימוד בה היא אנגלית. בדיוק בגלל זה אני שואל מה המדיניות לגבי בוגרי תואר באנגלית (שכמובן נלמד רק באנגלית)? ואם אכן תואר כזה פוטר מהמבחן, האם מסלול שכולל תואר משותף במשפטים ואנגלית (שבו המשפטים נלמדים בעברית) גם הוא פוטר המבחן? דבר נוסף שלא הבנתי, האם לצורך תואר ראשון במשפטים נדרש מבמחן SAT כי הרי אתה חייב תואר קודם או שאין קשר בין השני הדברים? אודה לך על העזרה (=

        • LSAT
          עו"ד אילן פוקס | 20/03/2012 08:59

          לא מדובר ב- SAT אלא במבחן אחר שמיועד למי שמעוניין ללמוד משפטים. The Law School Admission Test (LSAT) is a half-day, standardized test administered four times each year at designated testing centers throughout the world. The test is an integral part of the law school admission process in the United States, Canada, and a growing number of other countries. It provides a standard measure of acquired reading and verbal reasoning skills that law schools can use as one of several factors in assessing applicants. In the United States, Canada, the Caribbean, and some other countries, the LSAT is administered on a Saturday, except in June, when it is generally administered on a Monday. For Saturday Sabbath observers, the test is also administered on a weekday following Saturday administrations. Many law schools require that the LSAT be taken by December for admission the following fall. However, taking the test earlier—in June or September—is often advised.