הפורום אליו הגעת ריק מהודעות
ייעוץ אישי
צפיות: 40

קבל עכשיו ייעוץ משפטי אישי

בחזרה ל -
ליעוץ אישי עם עו"ד
הודעות אחרונות
  • פורום דיני חוזים 05/05/2024 | 17:51 שינוי שיטת תשלום שלום רב,אנו מתגוררים כ 13 שנה בקיבוץ ובמשך השנים התשלומים לקיבוץ נעשו ע"י העברה בנקאית או צ'קים (...
  • פורום דיני בנקאות 05/05/2024 | 16:51 תאריך בצ׳ק שלוםהאם ניתן להפקיד צ׳ק ללא תאריך?האם זה אפשר ברמה הטכנית והאם זה חוקי.
  • פורום ביטוח לאומי 05/05/2024 | 16:33 גמלת סיעוד 2 לאמא שלי גמלת סיעוד 2. מגיע לה 10 שעות שבועיות. השאלה היא – האם היא יכולה לוותר על התוכנית טיפול ...
  • פורום צוואות וירושות 05/05/2024 | 13:43 עיקול בחשבון בנק לאחר פטירה אדם נפטר. בחשבונותיו היו רק קצבאות ביטוח לאומי שלא נמשכו ב-30 יום. גוף שלח בקשת עיקול לבנק לאחר ...
  • פורום נדלן ודיני מקרקעין 05/05/2024 | 13:21 מכירת דירה בזמן שכירות שלום,אני רוכשת כבר כשש שנים דירה. הבעלים החליט למכור את הדירה החודש מרץ נמסר לי על כך. ביום חוזה ...