ביטול אפוטרופסות

  • שלילת אפוטרופוס
    שירה | 10/01/2024 18:36

    רציתי לדעת אם זה אם אני מסתכנת עם קצבת הנכות שלי אם אני מבטלת תאפוטרופוס כי הוא רשום בבנק שלי ששם אני מקבלת אותה ולא רוצה להגיע לקרן חסויים אני עם מחלת נפש אי כושר 100% ולא בדיוק אוהבת ועדות במל"ל

    • ביטול אפוטרופסות
      עו"ד אורית אוחנה | 12/02/2024 11:27

      שלום שירה,

      לא חושבת שיש קשר בין קצבת נכות ממל"ל לביטול אפוטרופסות. העניין הוא שביטול אפוטרופסות זה הליך קצת מורכב וצריך להוכיח שאת אינך זקוקה יותר למינוי, ובמידה שתצליחי, אז תוכלי לבקש להעביר את הקצבה לחשבון פרטי שלך ולא של האפוטרופסות.

      בברכה,

      אורית אוחנה, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      רחוב ארז 18, הסוללים
      טלפון: 077-4325319 ; מייל: oritohana.law@gmail.com